INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:
4 ous
1 manat d'espàrrecs verds
4 alls tendres
4 llesques de pa de coca o al gust
2 tomàquets de sucar
sal d'herbes
1 polsim d'orenga
250 g Pernil Serrà Subirats
ELABORACIÓ:
1. Renta i talla a trossets els espàrrecs verds i els alls tendres a tiretes fines.
2. Posa en una paella amb una mica d'oli els espàrrecs verds i els alls tendres i remena, afegeix una mica de sal d'herbes i salteja fins que ho tinguis cuinat al punt.
3. Bat els ous i afegeix-los a la paella junt amb els espàrrecs i els alls tendres, afegeix una miqueta més de sal i cou a foc lent remenant amb una cullera de fusta fins que l'ou et quedi quallat.
Ja tens el remenat!
4. Prepara les llesques de pa de coca sucant amb els tomàquets i un rajolí d'oli, per damunt afegeix el remenat, una mica d'orenga i gratina al forn uns 8 minuts.
5. Un cop traiem la coca del forn posem al damunt el Pernil Serrà Subirats, un polsim més d'orenga i un rajolí d'oli al gust.
BON PROFIT!
댓글